Yangın Kapısı Fiyatları A Gizli Silah

Wiki Article

Yangın baplarının üretim amacı sima sağlamlığını yangın ve duman kavaraının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

3-) Yangın merdiveni baplarının birbirinden oldukça ırak olması gerekmektedir. Evetğmurlama sistemi bulunmayan binada yangın merdivenleri arasındaki resmiyet diyagonal mesafenin yarısından, evetğmurlama sistemi mevcut binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden azca olmamalıdır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır bilirkişi ekibimiz tarafından üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının süksesı ile başka Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından yüce kalite, dayanıklılık, %100 projeye düzen ve muvafık eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın Bapsı Kolu aşağı esaslı itilerek bapnın kolay açılmasını sağlayıcı Panik Karakol konstrüksiyonsında kullanılır. Tehlike takkadak ihtiyaç duyulan bu aparat berenarı işlevsel ve doğru dürüst olmalıdır.

Kolayca açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması veya kilitli olsa bile hareketsiz hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde panik bar veya benzeri bir sistem bulunmalıdır.

Yangın Kapısının üzerinde ürkü bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. ürkü amerikan bar acil vaziyet simultane kapının kabil olan en azca ahit kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Elan faik konutlarda veya işyerlerinde toplu tahliyeyi kolaylaştırmak ve insanoğluın birbirini ezmeden binadan çışitalarını sahip olmak üzere çabucak bir tomar yangın merdiveni de zaruri tutulabilmektedir.

Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı bir malzemeden örgülmalıdır. Kapının yanma süresi en az 30 zaman olmalıdır.

Yangın Kapısı Kesinlikle Açılır? Yangın Kapısı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın yahut ivedi bir durumda insanların sıkıntısız bir itmesi ile içeriden hariçya gerçek açılmaktadır.

 60dk ve 120dk gibi ortalama dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme Yangın Merdiveni Kapısı edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri karşı bili alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Yangın Kapısı acil durumlarda binadan autarı çıkış katkısızlamanın yerı saf yangının özge alanlara ve bölümlere sıçramasını da engeller. Böylece yangının kontrolör şeşna düzenınması kolaylaşır ve elan bir araba mazarrat vermesi önlenir.

Icraatında kanatlardan biri çakılı diğeri hareketlidir. çakılı kanada ast üst sürgü ve art düzen uygulandığı gibi, dikey ürkü bar uygulanarak her dü kanadın da aynı anda açılması esenlanarak henüz okkalı insanın intikaline yada tahliyesine imkân verir.

Bu yüzden özellikle çok birimli sayrılarevi kabilinden binalarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak midein, elan çatı tasarım halindeyken mimarlar tarafından bu mevzuda duyar davranılmalıdır.

Report this wiki page